szakmai vélemények, ötletek és tanácsok, valamint hírek a vállalati pénzügyek világából szakembereknek, cégtulajdonosoknak és minden érdeklődőnek

vállalati pénzügyek - néhány percben, kávé mellé

vállalati pénzügyek - néhány percben, kávé mellé

controlling és vezetői riporting a gyakorlatban - kérdőíves felmérés

hazai vállalkozások által alkalmazott controlling megoldások

2019. június 27. - György Gábor

Az alábbi kérdőívvel a hazai vállalkozások (pénzügyi) controlling aktivitását, vezetői riporting során alkalmazott gyakorlatát szeretnénk felmérni.
Többek között megvizsgáljuk, hogy milyen controlling funkciókat használnak, melyek a lefedett riporting területek, milyen célokkal és rendszerességgel készülnek vezetői riportok? Melyek a főbb kihívások és a technikai megvalósításban milyen eszközök kapnak szerepet?

Amennyiben cégtulajdonos, pénzügyekért vagy üzleti döntésekért felelős vezető, controlling területen dolgozó szakember vagy és szeretnél te is hozzájárulni a felmérésünk eredményeihez illetve a későbbiekben olvasni erről, akkor kérjük, hogy segítsd a kutatást! 

Ha további, a témával kapcsolatos kutatások eredményei is érdekelnének, akkor töltsd ki az újabb, üzleti tervezésre vonatkozó kérdőívünket is.

A kitöltés mindössze 10-15 percet vesz igénybe! Az eredmények publikálásakor kitöltő cégek neve, a kitöltők személye nem jelenik meg (kizárólag összesített adatokat fogunk publikálni).

FIGYELEM! Előfordulhat, hogy a bejegyzésbe beágyzott kérdőív alja nem jelenik meg a képernyőn, mert több kérdés is van egy oldalon: ilyen esetben közvetlenül a kérdőív jobb oldalán levő görgető sávban görgess az aljáig (NEXT gombbal tudsz a következő oldalra lépni)!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vallalatipenzugyek.blog.hu/api/trackback/id/tr8614915248
süti beállítások módosítása