szakmai vélemények, ötletek és tanácsok, valamint hírek a vállalati pénzügyek világából szakembereknek, cégtulajdonosoknak és minden érdeklődőnek

vállalati pénzügyek - néhány percben, kávé mellé

vállalati pénzügyek - néhány percben, kávé mellé

üzleti tervezés a gyakorlatban - kérdőíves felmérés

2019. szeptember 05. - vallalatipenzugyek.blog

Az alábbi kérdőívvel a hazai vállalkozások éves üzleti (pénzügyi) tervezés során alkalmazott gyakorlatát szeretnénk felmérni.

Ha pénzügyi vagy üzleti területen dolgozol és érintett vagy az éves tervek elkészítésében, valamint szeretnéd megosztani a saját tapasztalataidat, akkor kérünk, hogy töltsd ki az alábbi kérdőívet. A kérdőív kitöltésével Te is hozzájárulhatsz, hogy fel tudjuk dolgozni témát és az eredmények alapján levonható konklúziókat a későbbiekben bemutassuk a blog olvasóinak.

A korábbi controlling és vezetői riporting témakörben született kérdőívünkhöz hasonlóan többek között megvizsgáljuk, hogy milyen területeket fed le a terv, kik vesznek részt annak elkészítésében, milyen célokkal és rendszerességgel készülnek a tervek? Melyek a főbb kihívások és a technikai megvalósításban milyen eszközök kapnak szerepet?

A kitöltés mindössze 10-15 percet vesz igénybe!

FIGYELEM! Előfordulhat, hogy a bejegyzésbe beágyazott kérdőív alja nem jelenik meg a képernyőn, mert több kérdés is van egy oldalon: ilyen esetben közvetlenül a kérdőív jobb oldalán levő görgető sávban görgess az aljáig (NEXT gombbal tudsz a következő oldalra lépni)!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vallalatipenzugyek.blog.hu/api/trackback/id/tr9115042838
süti beállítások módosítása